Monday, May 4, 2009

seperti yang ku janji..

seperti yang ku janji...
ungkapan madah berhelah menusuk kalbu sehingga terkena pembuluh darah
aduh..perit jiwa melanda
bak tsunami jiwa yang bergelora kerana kecewa..
aduh..aduh..aduh...duh..duh..

~lalalalalala~
ak sje je merepek kat atas tu...men type je..ntah hape2 je la..hurmmm...ni sume gara2 jawab data structure ye tuan2 dan puan2...dat's right syukri..data structure..
sokalan 1 je bleh thn...soklan len..ak dh xthn sejuk kat dtc...rasa cam dicucuk2..time ak tgh sejuk tu la ak terbayang masa salah sorg drpd akatsuki (nama dirahsiakan...even ak sbnrnye cover sbb xigt)..ok..smbung..ak terbayang..yg badan die sume trase dicucuk2..bila naruto serang die guna RASEN-SHURIKEN...YESSSS...SGT BHAYA OK..SEPERTI NEEDLE SERANGAN ITU..LEBIH HALUS DARIPADA NEEDLE..TTP..KETAJAMANNYA...AH...TIDAK DAPAT DIUNGKAP DENGAN KATA2...YANG KENA SERANGAN TU IS..PARTNER HIDAN..SIYES XLEH NK PKIR NAME DIE..XPELAH..ABAIKAN..

hurmmm...dengan tamatnye paper data structure itu tadi pada pukul 1.30..tamatlah sudah pengajiank untuk TAHUN PERTAMA..SARJANA MUDA SAINS KOMPUTER..DI UNIVERSITI MALAYA...oh...jadi 2nd year pulak..masa sgt cepat..tp ak maintain muda..itu yg penting...

now...back to business..
ade yang merayu2 kat ak..sape lagi klu bukan syukri gamatatsu...nak tgk gmbr presents time my birthday..
ok..ok..syuk..dah..dah..lap air mata tu..ak nk wat la ni..dah eh..cian die nges2..(sedikit hyperbola di situ)

ok..ni gambar2...



~ini present from my beloved IBU...thanks IBU... :) ~




~ini pulak present from FIQ.. nama teddy bear ni..FLA-FEE DA BONCET... :) ~



~ini from BOEY...nama teddy cow ni..MOO-MEE DA BULAT... :)~



~ini POCHICOE DA PINKY..earliest birthday present..from SHIUKURI SAMA.. :) ~




~ini BUTET DA BABY...my first teady bear..given by NONOI... :) ~

together mereka memenuhi ruang katilku di C _ _ _ di kolej 8 ni hingga membuatkan ak hampir tdo di lantai...mereka membuat ak lena tdo dan susah nak bangun..hehehe =p..





~inilah mereka bersama...soooooooooo cute... =^.^= ~

adik saya ckp..dia ada beli present jugak..kat rumah nnt saya baru boleh tgk...hehehehe..

lalalalala
nak sambung tgk anime
exam dah habis
weeeehhhhooooooo...(tp cuak gak sbnrnye)
*wink*

p/s : oh...azri..de satu ayat yang ak ske la ari ni...
ayam serang anjing..

ok...bubye.. =)

~stronger than yesterday~

2 comments:

  1. alaa...
    bley je ayam serang anjing...

    sbb ayam tu ad seleseme burung ok...

    this time dgn muka bersahaja..
    x perlu confident sngt..

    ReplyDelete
  2. oooooo...
    selsema pon agresif lagi ayam nk seranganjing
    uuuuu..takot
    patot la ak xbrani ngan ayam
    lalalalalala

    ReplyDelete